2015-2016 Beyaz Önlük Törenimiz yapıldı.

Fakültemiz Beyaz Önlük Töreni 11 Aralık 2015 tarihinde Devlet Konservatuarı’nda gerçekleştirildi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin,  Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yüksel Bayrak, Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ömer Zaim, akademisyenler ile 39. Bölge Edirne Eczacılar Odası Başkanı Cenk Kes, Yönetim Kurulu Üyeleri Emine Çebe, Uygar Güler, Esin Yavuz, Selçuk Ecza Deposu Bölge Müdürü Özkan YÜKSEL,Selçuk Ecza Deposu Trakya  Şube Müdürü Fikret GEZİCİOĞLU, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende öğrenciler adına 1. Sınıf öğrencisi Cansu Kantur bir konuşma gerçekleştirdi.

39. Bölge Edirne Eczacılar Odası Başkanı Cenk Kes yaptığı konuşmasında mesleğin sorumluluklar ve sorunlarından bahsetti. Öğrencilere “Sağlıkçının görevi yaşatmaktır” dedi ve çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yüksel Bayrak yaptığı konuşmasında velileri tebrik etti. Eczacılığın özel ve önemli bir meslek olduğunu dile getirdi.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süleyman Pişkin de konuşmasında öğrencileri tebrik etti ve başarılar diledi.

Konuşmaların ardından öğretim üyeleri öğrencilere önlükleri giydirdi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.
Ek Resimler
Bu içerik 14.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 695 kez okundu.