Eczacılık Alanında Desteklerden Faydalanabilmek için Sertifikalı KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvuruları Başladı!

Resim
Eğitim Konusu: 

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere devletin sağladığı 50 bin TL hibe ve 100 bin TL faizsiz kredi desteğinden faydalanma imkanı sağlayan bir programdır. Programın açılabilmesi için 30 kişinin kayıt yapması zorunludur.

Eğitim aşağıdaki bileşenlerden oluşur.
  1. Gün:

    Girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri ile sorumlu girişimcilik kavramı ve tecrübe paylaşımı

  1. Gün

    İşletme kavramı, işletme fonksiyonları, türleri, kuruluş şekilleri, mali ve hukuki sorumluluklar

  1. Gün

    İş planı kavramı ve öğeleri (pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan)

  1. Gün

    İş modeli ve iş planına yönelik atölye çalışmaları

Eğitimin Amacı

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen TrakyaKAriyer projesi, gençlerin işgücü piyasasına katılımını destekleyerek istihdamın artırılmasını hedefliyor. Bu kapsamda .Edirne - Trakya Üniversitesi’nde düzenlenecek KOSGEB eğitimi ile Trakya bölgesindeki öğrencilerin eğitim hayatlarından sonra iş hayatlarına daha kolay geçiş ve işe girme oranlarını arttırmak hedeflenmektedir.

Sertifika

Bu eğitime %80 katılım mecburidir. Eğitimi bitirenler KOSGEB desteklerinden faydalanmalarına da olanak veren onaylı eğitim sertifikalarını alacaklardır.

Eğitimin Süresi:

Eğitim, 03-06 Kasım tarihleri arası olmak üzere toplam 4 gün olarak gerçekleştirelecektir.

 

Katılım İçin; ekte bulunan katılım formunun doldurularak Eczacılık Fakültesi Dekanlığına 31 Ekim 2017 tarihine kadar teslim edilmesi gerekmektedir. 

Bu içerik 26.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 828 kez okundu.