ECZACILIK FAKÜLTESİ UYUM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Eczacılık Fakültesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Uyum Programı kapsamında 1. Sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan etkinliklerden Tanışma Toplantısı 24.09.2018 Pazartesi Günü Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatma GÜNEŞ'in yaptığı Üniversitemizi ve Fakültemizi tanıtan sunum ile başladı. Toplantıya Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Elvan BAKAR, 1. sınıf öğrenci danışmanlarımız Doç. Dr. Suzan ÖKTEN ve Dr. Öğr. Üyesi Gamze GÖGER, öğretim üyelerimiz, öğretim elmanlarımız ve 1. sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Toplantının devamında uluslararası öğrenciler ile Eczacılık Fakültesi Uluslararası Öğrenci Danışmanları Doç. Dr. Elvan BAKAR ve Dr. Öğr. Üyesi Melek AKINCI bir araya geldi.

Toplantılar sonrasında öğrencilerimize Edirne şehir gezisi yaptırılarak uyum programı tamamlandı.

Bu içerik 24.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1195 kez okundu.