Fakültemiz, Kızılay ve TEB Gençlik Komisyonu İş Birliği ile Kan Bağışı Çalışması Yapıldı.

Türk Kızılayı Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu Sosyal Projeler Koordinatörleri ile yapılan ortak görüşme sonucu Kıbrıs dahil 26 üniversite noktasında gönüllü kan bağışı çalışmalarının 15 Şubat-30 Mart 2017 tarihleri arasında yapılması ortak olarak kararlaştırılmış, iki kurumun temsilcileri belirlenmiş ve Trakya Üniversitesi bünyesinde Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu temsilcisi İrem Tunalı ve ekibiyle Dekanlığımızca görüşülerek kan bağışı çalışması yapılması planlanmıştır.
Bu kapsamda Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu ve Türk Kızılayı ortak çalışması ile 21 Şubat Salı günü Menza Binası önünde 10:00-19:00 saatleri arasında kan bağışı çalışması yapılmıştır. 175 kişi kan bağışı için başvuruda bulunmuş, 106 kan bağışıyla proje tamamlanmıştır.
Bu içerik 30.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1317 kez okundu.