Fakültemiz Eczacılık Teknolojisi Bölümü, Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd.Doç. Dr. Elvan BAKAR uluslararası kongreye katıldı.

Fakültemiz Eczacılık Teknolojisi Bölümü, Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd.Doç. Dr. Elvan BAKAR, 22–24 Haziran 2015 tarihleri arasında Paris’te düzenlenen ‘15th International Conference on Oxidative Stress Reduction, Redox Homeostasis and Antioxidants’ Kongresi’ne “Evaluation Of Possible Oxidative Stress And Apoptotic Process By Tunel Induced By Chlorpyrifos In Rat Kidney” ve “Chlorpyrifos, An Organophosphorus Pesticide, Has Toxic Effect On Liver And Lung By Oxidative Stress In Rat” başlıklı poster bildirileri ile katılmıştır.

Bu içerik 30.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 437 kez okundu.