Staj yapan tüm öğrencilerimizin dikkatine-Staj Sözleşmesi

Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Hakkında 1 Temmuz 2017 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan bildirgeye göre,  ekte bulunan "Staj Sözleşmesi"ni staj yapan öğrencilerimizin (İşletme/Eczane/Fabrika/Özel Hastane ücret vermeyi kabul ettiği takdirde) doldurduktan sonra 15 Temmuz 2017 tarihi mesai bitimine kadar belgenin aslını gerek kargo yoluyla gerek elden teslim yoluyla Fakültemiz  Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

"İŞLETME VE ZORUNLU STAJA AİT STAJ SÖZLEŞMESİ"  ücret talep eden öğrenci ve ücret verecek işletmelerce doldurulacak ve onaylanacaktır. (İşyeri bilgilerinin eksiksiz ve tam olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir.)

Not: Kamu Kurum ve Kuruluşları bu kapsam dışındadır; Kamu Kurum ve Kuruluşlarında staj yapan öğrencilerin bu formu doldurmasına gerek yoktur.
 FORM VE GEREKLİ BİLGİLER EKTEDİR.
Bu içerik 10.07.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 3172 kez okundu.