Fakültemiz Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu, Yılın En İyi Sağlık Ödülleri yarışmasında “Trakya’da Ecza Dolabı Olmayan Köy Okulu Kalmasın Projesi’ ile finale yükseldi.

Sağlık alanında yapılan çalışmaları ve araştırmacıları desteklemek amacıyla DoctorclubAwards tarafından belirlenen Yılın En İyi Sağlık Ödülleri yarışmasında rakiplerini eleyen Fakültemiz Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu büyük başarı elde etti. Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi kategorisinde “Trakya’da Ecza Dolabı Olmayan Köy Okulu Kalmasın’ projesi ile finale kalan öğrencilerimiz destek çağrısında bulundu.
Jüri oylamasının tamamlandığı yarışmada hekimlerin web sitesi üzerinden üye olarak oy verebileceği yarışmaya dair topluluk :
“Trakya Üniversitesi Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu olarak “81 ile Dokun” projesinden destek alarak yürüttüğümüz “Trakya’da Ecza Dolabı Olmayan Köy Okulu Kalmasın Projesi” ile DoktorclubAwards’ın Yılın En İyi Sağlık Ödülleri kapsamında yaptığı yarışmada Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Kategorisinde finale kaldık.Ayrıca, 18 farklı kategoride finale kalan toplam 80 başvuru arasındaki tek öğrenci topluluğuyuz. 20 Aralık 2019 ‘de yapılacak olan ödül töreninde kazananlar açıklanacak. Ödül törenini büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz.” şu açıklamasında bulundu.
Bu içerik 14.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 144 kez okundu.