Hasta Bilgilendirme Yarışması Gerçekleştirildi.

16-19 Nisan 2020 tarihinde Ankara’da gerçekleşecek olan 17.Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışmasında Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesini temsil edecek öğrenciyi belirlemek için Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu ve ETUPSA iş birliği ile düzenledikleri Hasta Bilgilendirme Yarışması’nda Eczacılık Fakültesi 5.sınıf öğrencisi İzel DEDE aldığı 558 puan ile Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesini Ankara’da temsil etmeye hak kazanmıştır. Diğer yarışmacı adayları İrem TUNALI ve Nurseda KURŞUN’a gösterdikleri özveri için teşekkür eder, öğrencimiz İzel DEDE'ye Ankara’da başarılar dileriz. Başta Edirne Eczacı Odası Başkanı Ecz. Fahri Uygar Güler ve Edirne Eczacı Odası Genel Sekreter Ecz. Gürkan Kılıççıgil olmak üzere jüride bulunan fakültedeki hocalarımıza da tüm desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.
Bu içerik 12.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 586 kez okundu.