'İlaç Endüstrisi'ne Genel Bakış' İsimli Etkinlik Gerçekleştirildi.

22 Şubat 2018 tarihinde Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu tarafından düzenlenen 'İlaç Endüstrisi'ne Genel Bakış' isimli etkinlik gerçekleştirildi. Ülkemizdeki en büyük ilaç firmalarından biri olan Abdi İbrahim İlaç ve Ticaret A.Ş.’yi temsilen etkinliğe katılan konuşmacılardan, Abdi İbrahim İlaç ve Ticaret A.Ş Özel Uzmanlık ve Onkoloji Bölüm Direktörü Ecz. Çiğdem Yılmaz, “Bir Eczacı Olarak Kariyer Hikayesini ve İlaç Endüstrisinde Eczacının Rolünü”; Abdi İbrahim İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş Teknik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan Altuğ Uysal, “Üretim, ARGE ve Kalitede Abdi İbrahim Bakış Açısını ve Eczacının Bu Bölümlerdeki Rolünü”; Abdi İbrahim İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü ve aslen Edirneli olan Banu Engür, “Abdi İbrahim'in İnsan Kaynağına Bakış Açısını” anlatan sunumları ile bilgi ve deneyimlerini etkinliğe katılan öğrencilerle paylaştı. Etkinlik sonunda katılımcıların soruları yöneticilerce yanıtlandı.

Ek Resimler
Bu içerik 23.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 488 kez okundu.