17. ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI

Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 4. ve 5. Sınıf öğrencilerinin dikkatine!

Ankara Eczacı Odası bünyesinde faaliyet gösteren AEO Gençlik Komisyonu tarafından 22-23 Mqyıs tarihlerinde 17. Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması, COVID-19 pandemisi nedeniyle ilk aşaması çevrimiçi ikinci ve üçüncü aşamaları Ankara’da olacak şekilde gerçekleştirilecektir. 17 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak olan yarışmanın ilk aşamasını geçen öğrencilerin konaklama ücretleri AEO tarafından karşılanacaktır. Yarışmacıların sağlığı için gerekli her türlü önlem AEO tarafından alınacak olup, aksi durumda oluşacak sorumluluk yarışmacının kendisine aittir.

Detaylı bilgi ve başvuru için afişte isimleri geçen temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

Son başvuru tarihi 25 Nisan 2021
Bu içerik 22.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 456 kez okundu.