Fakültemiz Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu'ndan "Farmasötik Proje Laboratuvarı:Demonstrasyon Eğitimi"

1 Aralık 2019 tarihinde Trakya Üniversitesi Akılcı İlaç ve Eczacılık topluluğu olarak heyecanla hayata geçirmeyi bekledikleri Farmasötik Proje Laboratuvarı:Demonstrasyon eğitimini gerçekleştirdi. Üniversitemizin Eczacılık Fakültesi öğrencileri Ömrüm ERGÜVEN “Sağlıkta Yeni Dönem” , Beşir Sefa MUMAY “Hayatın Bir Fırsat, Yüksel!” ve Tıp Fakültesi öğrencisi Mücahit DALYAN “Sıfırdan Bir Girişim Hikayesi” başlıklı sunumları ile katılımcılara;
- Proje nedir?
- Proje nasıl yazılır?
- Proje aşamaları nelerdir?
- Aklımızdaki fikirler projeye nasıl dönüşür?
gibi soruların cevaplarını teorik ve uygulamalı eğitimle anlattılar.
Uygulama kısmında ekiplere ayrılarak ilk önce sorun keşfi ve nedenselleştirme üzerine bir poster hazırlayan ekipler ardından sorunlarına çözüm önerileri geliştirip, çözüm odaklı projeler üretti. Poster ve proje sunumları gerçekleştirdikten sonra jürinin değerlendirmeleri sonucunda ekipler arasından birinci belirlendi. Günün sonunda konuşmacılar, katılımcıların eğitimin başında beklentilerini yazdıkları notları cevapladılar. Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu, heyecanla yola çıktıkları Farmasötik Proje Laboratuvarı fikirlerinin başarıya bir adım daha yaklaştığını ekiplerin yüzlerdeki gülümsemelerden görebildi.
Bu içerik 05.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 417 kez okundu.