Kredi Kayıt Bürosu tarafından bu sene 8.'si düzenlenen Hayal Edin Gerçekleştirelim Sosyal İnovasyon Proje Fikirleri Yarışması'ndaki Başarı

Kredi Kayıt Bürosu tarafından bu sene 8.'si düzenlenen Hayal Edin Gerçekleştirelim Sosyal İnovasyon Proje Fikirleri Yarışması'nda Fakültemiz 3. sınıf öğrencisi Büşra Gül DİZİEĞRİ ve 1. sınıf öğrencisi Merve Nur BİNZET, ekip arkadaşları Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi Reyyan Beyza BAYKAN, Biruni Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi Ruhsar Kamile BABACAN ve Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi Rabia ÖZTÜRK ile birlikte hazırladıkları "PA Project" isimli proje ile, 2 Haziran 2021'de online ortamda gerçekleştirilen Hayal Edin Gerçekleştirelim finalinde projenin sunumunun ardından 1000'e yakın başvuru arasından Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.
Temelde sağlık alanındaki iletişim eksikliğini çözmek ve inovatif bir bakış sağlamak üzere farklı Üniversitelerin Eczacılık Fakültelerinden bir araya gelmiş beş kişilik ekip geliştirdikleri proje ile yarışmada sağlık alanında ödül alan az sayıda proje arasında yer aldı.
Ek Resimler
Bu içerik 07.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 777 kez okundu.