06.12.2021 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE İLAN EDİLEN FAKÜLTEMİZ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARINA BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

06.12.2021 Tarihli Resmi Gazetede  Fakültemiz Anabilim Dalları için ilan edilen "Araştırma Görevlisi" kadrolarına başvuran adayların  “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 15. maddesi ile “Öncelikli Alanlardaki Araştırma Görevlisi Kadrosuna Atananların Lisansüstü Eğitimleri ile Diğer Hususlara İlişkin Usul Esaslar” uyarınca yapılmış olan Giriş Sınavı sonucu aşağıda belirtilmiştir.
Eczacılık Temel Bilimleri Anabilim Dalı Giriş Sınavı sonucunu görüntülemek için tıklayınız.
Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı Giriş Sınavı sonucunu görüntülemek için tıklayınız.
Bu içerik 28.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1311 kez okundu.