1. Mezunlar Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi.

Fakültemizin 2018 yılından itibaren mezun ettiği tüm öğrencileri biraraya getiren 1. Mezunlar Buluşması etkinliği, toplantı gündeminde yer alan ileride yüzyüze yapılacak olan mezunlar günü, akreditasyon süreci, mezun bilgi sistemi bilgilendirmesi ile her dönem için mezun temsilcisi belirleme konularını görüşmek amacıyla  23.11.2022 tarihinde Zoom platformu aracılığıyla online olarak düzenlendi.
Düzenlenen etkinliğe Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Serap YILMAZ ÖZGÜVEN, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan ERGİN, akademik, idari personellerimiz ve mezun öğrencilerimiz katıldı. Etkinlik açılış konuşmasında Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN, gündem maddeleri hakkında bilgilendirme yaptı. Her mezun öğrencimizin kendini tanıttığı ve kariyerlerinden bahsettiği etkinlik, gündem maddeleri üzerine interaktif olarak görüşlerin dinlenmesi ile sona erdi.
Katılım gösteren tüm mezunlarımıza, akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz.
Bu içerik 24.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 240 kez okundu.