1. PharmaTrak Proje Yarışması’nın ödül töreni gerçekleştirildi.

24 Aralık 2019 Salı günü Fakültemiz ve öğrenci topluluğumuz Akılcı İlaç ve Eczacılık topluluğu tarafından organize edilen  1. PharmaTrak Proje Yarışması’nın  ödül töreni  gerçekleştirildi.
Dekanımız Prof.Dr. Gülay Şeren’in destekleri ile gerçekleştirilen  ödül törenimizde;
-Melih Gölek-E-pharmacist
-Ayşe Begüm Soyutürk-Bitkilerle İnovasyon
-Buse Uğuz-COSE-USE
-Cemre Hakgüden- Unutursam Hatırla
-Eray Çetin ve Melih Gölek- DrugBox
adlı projelerini Fakülte öğretim üyelerimizden oluşan jüri üyelerimize sundular.
Jürilerimiz finalistlerimizin projelerini değerlendirirken katılımcılarımız ile Kahoot oyunu oynadılar ve Kahoot birincimize organizasyon ekibinin sürprizi olan hediyeyi takdim ettiler. Daha sonra fakültemizin fuaye alanında kokteyl gerçekleştirdiler.
Jüri üyelerinin değerlendirmelerinin ardından 1.’lik ödülünü alan proje ‘E-pharmacist’ ile Melih Gölek olurken,
2.’lik ödülünü alan proje ‘COS-USE’ ile Buse Uğuz oldu.Ödül alan, projelerini gönderen öğrencilerimize ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.
Bu içerik 30.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 542 kez okundu.