2019-2020 Bitirme Projesi Poster Sunumları, Bitirme Projesi Tezleri ve Değerlendirme Süreci Hakkında Duyuru

- 2019-2020 Eğitim–Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında okutulan Bitirme Projesi II dersi kapsamında hazırlanan posterlerin sunumları COVID-19 salgını nedeni ile Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerine yapılamamaktadır. Kalite süreçleri kapsamında devamlılığı sağlamak adına danışmanlar öğrencilerine poter sunumlarını yaptıracak ve ekteki forma göre yapılan değerlendirmeler Dekanlığımıza bildirilecektir.Fakültemiz Bitirme Projesi Yönergesi'nde yapılan değişikliklere uygun olarak hazırlanmış olan "Lisans Bitirme Projesi Değerlendirme Formu" ekli dosyalarda mevcuttur.
- 2019-2020 Eğitim–Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında okutulan Bitirme Projesi II dersi kapsamında hazırlanan tezlerin 08 Haziran 2020 tarihine kadar danışman öğretim üyesine teslim edilmesinin ve bu ders kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan posterlerin danışman öğretim üyeleri tarafından 26.06.2020 tarihine kadar Dekanlığımıza teslim edilmesinin uygun olduğuna ilişkin Fakültemiz Yönetim Kurulu'nun 27/05/2020 tarihli ve 14 nolu toplantısında alınan 02 nolu karar ekli dosyada mevcuttur.
Danışman öğretim üyelerimiz ve Bitirme Projesi Dersi alan öğrencilerimize duyurulur.
Bu içerik 02.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 159 kez okundu.