2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Kayıt yenileme işlemleri 22 Şubat 2021 (08:30)-26 Şubat 2021 (17:30) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kayıt Yenileme İşlemleri için tıklayınız.

1-) 2020 YKS sonucunda Fakültemize yeni kayıt yapan öğrencilerimiz ile  öğrenim süresini aşmayan öğrencilerimiz doğrudan Öğrenci Bilgi Sistemine girip ders seçimlerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

2-) Öğrenim süresini aşan öğrencilerimiz ile yurt dışından öğrenci kabulü (kendi imkanı) ile öğrenim gören öğrencilerin yukarıda belirtilen tarihler içinde kayıt yenileme işlemlerini yapabilmeleri için ilk önce öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretini ING Bank’ın Türkiye'de ki herhangi bir şubesine öğrenci numaralarını belirterek elden veya internet bankacılığı ile yatırmaları gerekmektedir. (Eğer öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretinizi yanlışlıkla farklı bir hesaba yatırmış iseniz, öğrenci bilgi sisteminde kayıt yenileme işlemi ile ilgili ekran açılmayacaktır.)

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

Not: Kayıt Yenileme Haftası (22-26 Şubat 2021)  boyunca Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezinde ING Bankası hizmet verecektir.

Bu içerik 19.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 605 kez okundu.