2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Staj Defterlerinin Doldurulması ve Microsoft Teams'e Yüklenmesi Hakkında Duyuru

Öğretim üyeleri tarafından Microsoft Teams hesapları üzerinden bir Staj Ödev Ekibi oluşturulacaktır. Ödev tarihleri 05/07/2021-20/09/2021 tarihleri arasında olacak ve sisteme yüklenmeyen ve geçerli (resmi) bir mazeret bildirmeyen öğrencilerin defterleri değerlendirmeye alınmayacaktır. Staj defterleri, web sayfamıza PDF dosyası olarak dönemine göre Staj sekmesinde yer alan Staj I, Staj II ve Staj III alt sekmelerine yüklenmiştir ve öğrencilerimizin buradan indirmesi gerekmektedir. Öğrenciler bu defterlerin tamamının çıktısını alıp, defterlerinin baş kısmında yer alan Staj Esaslarına uygun olarak, el yazısı ve mavi tükenmez kalem ile hazırladıktan sonra gerekli kısımları ıslak imzalı olarak kurum (eczane, hastane, firma) yetkililerine (eczacı, ikinci eczacı, mesul müdür, fabrika yetkilisi vb.) imzalatıp mühürleteceklerdir. Islak imzalı olarak tamamlanan defterlerin fotokopi, fotoğraf vb. kopyaları tekrar PDF dosyası haline dönüştürülerek, teams hesabı üzerinden 1 (bir) dosya halinde sisteme geri yüklenecektir. Öğrenciler, bu evrakları sisteme geçerli süre içerisinde yükledikleri takdirde, defterler değerlendirilecektir. Öğrenciler defterlerin ıslak imzalı nüshalarını yüz yüze eğitim öğretimin başladığı hafta içerisinde öğrenci işlerine teslim edecektir.
Bu içerik 07.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1147 kez okundu.