2022-2023 AKADEMİK YILI “BEYAZ ÖNLÜK TÖRENİ” NİN TARİHİ ANKET İLE BELİRLENDİ

Fakültemizde öğrenci merkezli eğitim ve kalite süreçleri kapsamında, 2022-2023 Akademik Yılı “Beyaz Önlük Töreni”nin tarihi, yapılan anket ile öğrenci görüşleri alınarak belirlendi. Fakültemiz Araştırma Görevlisi Temsilcisi Arş. Gör. Dilhe Nur ÇİM tarafından uygulanan ankete,  önlüklerini giyecek olan 1. Sınıf öğrencilerimiz %73.3 katılım sağladı. 18.04.2023 tarihinde sonuçlanan anket verilerine göre %47 oy çoğunluğu ile “Beyaz Önlük Töreni”nin günü belirlendi. Fakültemizde eğitim, araştırma ve sosyal etkinliklere öğrenci katılımının yüksek oranda sağlanması ve bu etkinliklerin sürdürülebilir olması amacıyla pek çok faaliyette öğrenci görüşlerinin alınması önem taşımaktadır. Periyodik olarak düzenlenen anketlerin dışında bazı faaliyetler de mini anketler aracığı ile gerçekleştirilmektedir. Fakültemiz iç ve dış paydaşlarının katılımının büyük önem arz ettiği her etkinlik başarı ve yüksek verim ile sonuçlanmaktadır.

Süreçlere katkıda bulunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bu içerik 07.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 66 kez okundu.