2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI GÜNCELLENMİŞTİR.

**Mail sistemi değişikliğinden kaynaklı aksaklık nedeniyle listeler güncellenmiştir. Güncel listeye göre başvurusu kabul edilen ve edilmeyen öğrenci listeleri ekli dosyalarda mevcuttur.

Başvurusu kabul edilen asil adayların kayıt işlemlerini, 05-07 Eylül 2022 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri Ofisine şahsen veya noter vekâleti ile başvurmak sureti ile yapmaları gerekmektedir.
 Asil adayların kayıt yaptırmaması durumunda Yedek Adayların kayıt işlemleri 08-09 Eylül 2022 tarihlerinde yapılacaktır.
 Not: Süresi içerisinde kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
 YATAY GEÇİŞ KAYDINDA İSTENECEK BELGELER
 1- Nüfus Cüzdan Fotokopisi
 2- 2 Adet Fotoğraf
 3- Öğrenci Bilgi Formu  ( Öğrenci İşleri Ofisinde Verilecektir.)
 4- Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Bulunmadığına Dair Yazı ( Bu Belgeyi Başvuru Esnasında Veren Öğrencilerin Getirmelerine Gerek Yoktur. )
 5- Eski Okul Öğrenci Kimlik Kartı

Bu içerik 02.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1555 kez okundu.