2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI STAJ IV DERSİ HAKKINDA DUYURU

  • ECZ 500 STAJ IV dersi 2022-2023 eğitim öğretim yılında 9. veya 10. yarıyılda haftada 4 iş günü olmak üzere toplam 50 iş günü süresince yapılacaktır. Cumartesi günleri mesaiye devam eden kurumlarda yapılan stajlarda cumartesi günleri iş günlerine dâhil edilebilir.

 

  • Öğrencinin Staj IV’ü hangi yarıyılda alacağı Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile belirlenecek ve Fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir.

 

  • Öğrencilerin Staj IV dersi için Serbest Eczane, Hastane ya da Endüstri stajı yapmaları gerekmektedir. Hastane ya da Endüstri alanında staj yapmak isteyen öğrencilerin 05/08/2022 tarihi mesai bitimine kadar fatmakaynak@trakya.edu.tr adresine mail atarak bilgi vermeleri gerekmektedir. Mail ile bildirim yapmayan öğrenciler Serbest Eczane stajına yönlendirilecektir.

 

  • Öğrenci staj yapacağı eczane veya kurumu en geç 12/09/2022 tarihinde yazılı bir dilekçe ile (FORM 1) Dekanlığa bildirmelidir.

 

  • Öğrencinin Staj IV dersini alabilmesi için Bitirme Projesi I ve Bitirme Projesi II dersleri haricinde alması gereken tüm zorunlu dersleri almış ve devam zorunluluğunu yerine getirmiş olması gerekmektedir. Mezuniyet durumundaki öğrenciler, durumlarını bildiren bir dilekçe ile dekanlığa başvurdukları ve uygun görüldüğü takdirde Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile ders alabilirler.

 

  • Staj başvuru belgeleri fakültemiz web sayfası Staj Linki altında yer almakta olup belgelerin üzerinde herhangi bir oynama ya da karalama yapılması durumunda belge yeniden düzenlenmelidir. Üzerinde herhangi bir oynama ya da karalama yapılan belgeler kesinlikle KABUL EDİLMEYECEKTİR.

 

  • Form-6 hastane stajı yapılması durumunda ve yalnızca staj yapılacak olan hastane talep ettiği takdirde doldurulacaktır.

 

Bu içerik 01.08.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 558 kez okundu.