2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı STAJ IV Yapacak Öğrencilerin Dikkatine (Güncelleme)

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı STAJ IV yapacak öğrencilerin listesi ekte belirtilmiştir.
Staj yapacak öğrencilerin Staj Formlarını, 02 EKİM 2023 Pazartesi Saat 15:30’a kadar teslim etmesi gerekmektedir.
Güz Dönemi Stajları 04 EKİM 2023 Çarşamba günü başlayacak ve 28 Aralık 2023 Perşembe günü sona erecektir. Stajlar, Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi günleri olmak üzere haftada 4 gün, günde 6 saat ve toplamda 50 gün olacak şekilde devam edecektir. Güz Dönemi sonunda stajlarını tamamlayan öğrencilerin STAJ DEFTERLERİNİ ve ekte bulunan STAJ KONTROL FORMU'nu 04 OCAK 2024 Perşembe günü saat 15:30’a kadar Öğrenci İşleri bürosuna teslim etmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar defterlerini ve staj kontrol formunu  teslim etmeyen öğrenciler STAJ IV dersinden BAŞARISIZ olacaktır.
Bahar Dönemi Stajları 21 Şubat 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 24 Mayıs 2024 Cuma günü sona erecektir. Stajlar, Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi günleri olmak üzere haftada 4 gün, günde 6 saat ve toplamda 50 gün olacak şekilde devam edecektir. Bahar Dönemi sonunda stajlarını tamamlayan öğrencilerin STAJ DEFTERLERİNİ ekte bulunan STAJ KONTROL FORMU'nu 30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 15:30’a kadar Öğrenci İşleri bürosuna  teslim etmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar defterlerini ve staj kontrol formunu teslim etmeyen öğrenciler STAJ IV dersinden BAŞARISIZ olacaktır.

Endüstri alanında staj yapmak üzere başvurusunu yapmış ve yanıt bekleyen öğrenciler haricinde; Staj Yeri, Staj Dönemi ve Formların teslim tarihi KESİNLİKLE değiştirilemeyecek olup, Güz yarılı ve Bahar yarıyılında staj yapacak olan öğrencilerimizin mezuniyetleri ile ilgili bir maduriyet yaşamamaları için yukarıda belirtilen teslim tarihlerine dikkat etmeleri önemle duyurulur.
Bu içerik 27.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 3511 kez okundu.