AKILCI İLAÇ VE ECZACILIK TOPLULUĞU TARAFINDAN "ECZACILIK 4.0 : ECZACILIKTA YAPAY ZEKA ZİRVESİ" GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu tarafından 13 Mart 2021 tarihinde Eczacılık 4.0: Eczacılıkta Yapay Zeka Zirvesi düzenlendi. Açılış konuşmaları Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN ile Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN tarafından gerçekleştirilen etkinlik, 4.000 katılımcının izlediği 32 farklı Eczacılık Fakültesinden öğrencilerin  yanı sıra Tıp, Diş Hekimliği, Biyomedikal Mühendisliği gibi fakülte ve böümlerde eğitim gören öğrenciler tarafından da ilgiyle takip edildi.

“Yıkıcı Teknolojiler Eczacılığı Yeniden İnşa Edecek” mottosuyla yola çıkan Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu yönetim kurulu üyelerinin yoğun çalışmaları sonucu ortaya çıkan zirvede alanında uzman birbirinden değerli konuşmacılar konuk oldu.
Prof. Dr. Abdullah OLGUN, Prof. Dr. Melih BULUT, Dr. Yusuf YEŞİL, Ecz. Fatma TAMAN, Ecz. Bora HAZIR, Ecz. Sefa MUMAY, Ömrüm ERGÜVEN ve Recai Serdar GEMİCİ’nin sunumları ile destek verdiği Eczacılık 4.0: Eczacılıkta Yapay Zeka Zirvesi, Üniversitemizin ve  Fakültemizin inovatif bakış açısını destekler nitelikte bir etkinlik olmuştur.
Ek Resimler
Bu içerik 16.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 349 kez okundu.