Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu "Trakya'da Ecza Dolabı Olmayan Köy Okulu Kalmasın" sloganıyla 6. Kez Köy Okullarını Ziyaret Etti.

Fakültemiz öğrenci topluluklarından Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu,  2019 DoctorClub Awards "Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödül'ünü" kazandığı "Trakya'da Ecza Dolabı Olmayan Köy Okulu Kalmasın" sloganlı projeyi 6. kez 20 Aralık saat 10.00'da Karakasım İlkokulu ve Necati Şehit Engin İlkokulu'nda gerçekleştirdi.Etkinlik kapsamında çocuklara ecza dolabı ve malzemeleri, küçük yaralanmalarda kullanılması gereken malzemeler, el hijyeni ve el yıkama, diş fırçalama gibi konularda bilgilendirme yapıldı.Bunun yanı sıra ecza dolapları da çocukların hayal gücüne göre süslendi.Etkinlik sırasında gerçekleştiren çeşitli oyunlar sonunda ise çocuklara kırtasiye malzemeleri, diş macunu, diş fırçası gibi çeşitli hediyeler de verildi.
Bu içerik 23.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 362 kez okundu.