Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu'ndan Klinik Eczacılık ve EUS Etkinliği

Fakültemiz Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu' nun geleneksel olarak gerçekleştirdiği etkinliklerden biri olan Klinik Eczacılık ve EUS etkinliği; Klinik Eczacılık Derneği üyeliği, Marmara Üniversitesi Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanlığı ve aynı zamanda EUS program sorumlusu görevini sürdürmekte olan Prof. Dr. Mesut SANCAR ile 5. kez gerçekleştirildi.
16 Kasım 2023 Perşembe günü saat 13.30'da gerçekleştirilen etkinlikte Prof. Dr. Mesut SANCAR, mesleğimizin geçirdiği değişim konusunda önemi artan Klinik Eczacılık ve Eczacılıkta Uzmanlık Sınavı (EUS) hakkında bilgiler aktardı. Etkinlikte yapılan soru-cevap kısmında, Klinik eczacılık nedir, görevleri nelerdir; eczacılıkta uzmanlık kurulu ve sınavı nedir; EUS'ta hangi alanlar vardır ve kontenjanı ne kadardır gibi birbirinden farklı sorular cevap buldu. Yoğun ilgi gören etkinlik, katılımcılara sürpriz hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi.
Bu içerik 21.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 137 kez okundu.