AKILCI İLAÇ VE ECZACILIK TOPLULUĞUMUZ TARAFINDAN "AROMATERAPİ YOLCULUĞU" İSİMLİ ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

23 Kasım 2020 Pazartesi günü Fakültemizin öğrenci topluluklarından olan Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu tarafından Ecz. Elif VAİZOĞLU’nun katılımıyla “Aromaterapi Yolculuğu” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
Aromaterapi Uzmanı olan Ecz. Elif VAİZOĞLU konuşmasında; Aromaterapi alanında uzmanlaşmak isteyen meslektaşları için nasıl bir yol izleyebileceklerinden, faydalanabilecekleri kaynaklardan, aromaterapinin ülkemizde ki kullanım alanlarından ve kendi kullandığı bazı aromaterapi reçetelerinden bahsetti.
Katılımcıların aromaterapi alanında merak ettiği tüm soruları detaylıca yanıtlayan Ecz. Elif VAİZOĞLU aromaterapinin katı kurallarının olmadığını, kişilerin kendi zevkleri doğrultusunda aromaterapi ile keyifli ve faydalı bir tedavi süreci yürütebileceğini vurgulayarak konuşmasını noktaladı.
Bu içerik 24.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 322 kez okundu.