BİLİMSEL ECZACILIĞIN 181. YILI DOLAYISIYLA ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNUMU TÖRENİ GERÇEKLEŞTRİLDİ

Bilimsel Eczacılığın 181. Yılı dolayısıyla 14 Mayıs 2020 tarihinde, Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve 39. Bölge Edirne Eczacı Odası işbirliğinde, Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu Töreni gerçekleştirildi.
COVID19 tedbirleri kapsamında kısıtlı sayıda katılımcı ile düzenlenen törende, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatma GÜNEŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Çağlar DEMİRBAĞ ile Eczacı Odası Başkanı Ecz. Uygar GÜLER, Sayman Ecz. Emine ÇEBE ve Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Şükrü CİRAVOĞLU sosyal mesafe kuralları çerçevesinde çelenk sunumunda yer aldı.
Düzenlenen törende, saygı duruşunun ardından Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı.
Bu içerik 15.05.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 373 kez okundu.