Bitirme Projesi Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine

Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi olarak 12-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Balkan Kongre Merkezinde yapılacak olan "Bekon'19- Balkan Eczacılık Kongresi" ile değerli bilim insanlarını, sektör çalışanlarını eczacılık öğrencileri ile bir araya getirerek bilimsel yeni gelişmelerin sunulacağı, tartışılacağı bir öğrenci kongresi düzenlemekteyiz.
Kongrede bitirme projesi öğrencilerimiz tezlerini poster bildiri olarak sunacaklardır. Bilimsel bir platformda sunum yapmak öğrencilerimizin akademik gelişimleri açısında oldukça faydalı olacaktır. Bu amaçla  eksiksiz tüm öğrencilerimizin, bitirme projelerini kongre formatına uygun poster bildiri olarak hazırlamaları ve özetlerini teslim etmeleri gerekmektedir.
Bu içerik 07.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 675 kez okundu.