"Çay Semineri" isimli etkinlik gerçekleştirildi.

2 Mayıs 2018 tarihinde, Trakya Üniversitesi Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı - Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürlüğü - Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) işbirliğiyle Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gülşah GEDİK'in bilgilerini aktardığı "Çay Semineri" isimli etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte Edirneli kadınlarımız ve görevli öğrencilerimiz, çay hakkında bilinmesi gerekenleri konunun uzmanından dinlediler. Edirne'nin dezavantajlı kadınlarının istihdam edilerek aynı zamanda sosyal hayata da kazandırılmasını hedefleyen SODAM; Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu ile ortaklaşa çalışarak kadınların çeşitli konularda eğitim görmelerini amaçlamaktadır. İlerleyen dönemlerde farklı konularda eğitimler devam edecektir. Oldukça eğitici ve renkli geçen eğitim sonrası SODAM'a kayıtlı olan kadınlar bu tarz bilgilendirici eğitimlerin daha sık olmasını istediklerini söyleyerek Trakya Üniversitesi'ne teşekkür ettiklerini belirttiler.
Bu içerik 03.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 646 kez okundu.