DEKAN-ÖĞRENCİ- BULUŞMASI IV SANAL ORTAMDA CANLI YAYIN İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemizde dördüncüsü düzenlenen Dekan-Öğrenci Buluşması-IV canlı yayını Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN' in katılımıyla 18 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirildi. 5.Sınıf öğrencimiz Betül ARSLAN’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen canlı yayında, Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN 2021-2022 Akademik Yılı eğitim programının değerlendirmesini yaparak bu dönem ve 2022-2023 Akademik yılı kapsamında öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı. Canlı yayın öncesi öğrencilerimizden gelen soruların Betül ARSLAN tarafından kategorize edilmesiyle yayında öğrencilerimizin dersler, laboratuvarlar, stajlar ve sınavlar ile ilgili soruları ve kalan süre de yeni gelen sorular Dekanımız tarafından yanıtlandı.

Bu içerik 24.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 371 kez okundu.