Dekan-Öğrenci Buluşması Sanal Ortamda Canlı Yayın ile Gerçekleştirildi.

Üniversitelerde örgün öğretim COVID 19 Pandemisi nedeniyle Yükseköğretim Kurulu tarafından sonlandırılarak uzaktan eğitime geçildi. Devam eden süreçte öğrencilerimizin dersler ve sınavlar hakkında endişelerini gidermek, sorularını cevaplamak üzere fakültemizin ilk Dekan-Öğrenci buluşması gerçekleştirildi.  4. sınıf öğrencimiz Ömrüm ERGÜVEN moderatörlüğünde Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN ile online canlı bağlantıyla gerçekleştirildi. Canlı yayında, Pandeminin en kısa sürede bitmesi, sağlıkla normalleşme sürecine dönülmesi ile ilgili temennilerden sonra Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU başta olmak üzere süreci başarılı bir şekilde yöneten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat YURTCAN, Bilgi İşlem Daire Başkanı Doç. Dr. Hilmi KUŞÇU ve TUZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan MEŞE’ye şükranlarını sundu ve bu sürece hızla adapte olup derslerini online veren öğretim üyelerimize, tam desteklerini veren idari personelimize teşekkür etti. Canlı yayın öncesi öğrencilerden gelen soruların Ömrüm ERGÜVEN tarafından kategorize edilmesi ile yayında öğrencilerimizin dersler, laboratuvarlar, stajlar ve sınavlarla ilgili sorular ve akabinde kalan sürede yeni gelen sorular Dekanımız tarafından yanıtlandı.

Bu içerik 28.04.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 761 kez okundu.