Üniversitemiz Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Özgür KAYAPINAR'ın Direct and Indirect Effects of E-Learning Quality Perception on Academic Performance in the Covid-19 Pandemic (Covid-19 Pandemisinde E-Öğrenme Kalite Algısının Akademik Performans Üzerindeki Doğrudan ve Dolaylı Etkileri) isimli çalışması Covid pandemisi süresince gerek tam gerekse kısmi elektronik eğitim alan öğrencilerin elektronik öğrenme kalite algısı elemanlarının (bilgi kalitesi, sistem kalitesi, servis kalitesi ve sosyal kalitenin) akademik performans üzerindeki doğrudan ve dolaylı etkilerinin test edilmesini amaçlamaktadır. Bu doğrultuda üniversite öğrencilerinin görüşleri online anket yolu ile toplanıp gerekli analizler araştırma modeli eşliğinde test edilecektir. Çalışmanın gerçekleştirilmesi için Trakya Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Etik Kurulu raporu alınmıştır.   Çalışmaya aşağıdaki linkten erişebileceniz sorularda size en uygun gelen şıkkı işaretleyerek vereceğiniz cevaplarla katkıda bulunabilirsiniz.

Link: https://forms.office.com/r/PxrLRnShQr
Bu içerik 27.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 242 kez okundu.