''DİŞ HASTALIKLARINDA KULLANILABİLECEK POTANSİYEL DOĞAL KAYNAK VE MOLEKÜLLER'' BAŞLIKLI WEBİNAR DÜZENLENDİ

Fakültemiz Dr. Ögr. Üyesi Anıl YILMAZ, 16.03.2021 Salı Günü saat 19:00'da, Diş Hekimliği Fakültesi Dr. Ögr. Üyesi Mediha BÜYÜKGÖZE DİNDAR ile birlikte, ADİT ve ETUPSA organizatörlüğünde, Trakya Üniversitesi Rektörlüğü, Eczacılık ve Diş Hekimliği Fakültelerinin desteği ile, Eczacılık ve Diş Hekimliği mesleklerini ortak noktada buluşturan bir Webinar etkinliği düzenlendi.
Sayın Dindar "Diş hastalıkları" hakkında bilgi veren bir sunum ile ön bilgilendirme yaptıktan sonra, Sayın Yılmaz  "Ağız ve Diş hastalıklarının tedavisinde kullanılanabilecek potansiyel doğal bitki ve molekülleri" hakkında sunum yaptılar. Bu sunumda daha önceki çalışmalarını referans gösteren Dr. Yılmaz, doğal kaynaklar bakımından zengin olan ülkemizin önemine dikkat çekti. Eczacılık ve Diş Hekimliği Fakülteleri arasında yapılabilecek ortak çalışmalar vurgulandı ve ortak çalışmalar yapılması konusunda mutabık kalındı. Öğrenciler, Akademisyenler, Diş Hekimleri ve Eczacılar tarafından ilgiyle karşılanan etkinliğin devamlılığı konusunda fikir birliğine varıldı.
Bu içerik 18.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 512 kez okundu.