"DOĞANIN REÇETESİ AROMATERAPİ" ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz öğrenci topluluğu ETUPSA'nın organizasyonu ile 14.04.2022 tarihinde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonunda aromaterapi alanında uzmanlaşmış Uzm. Ecz. Hülya KAYHAN tarafından "Doğanın Reçetesi Aromaterapi" etkinliği  gerçekleştirildi.

Etkinlik öncesi, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN’i ziyaret eden Ecz. Hülya KAYHAN ve ETUPSA Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Serap YILMAZ ile Yönetim Kurulu, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi A. Doğan ERGİN’in de katılımı ile etkinlik ve aromaterapi hakkında sohbet imkanı buldular.

ETUPSA Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Serap YILMAZ ve çok sayıda öğrencimizin katılımı ile gerçekleşen "Doğanın Reçetesi Aromaterapi"  etkinliğinde, Ecz. Hülya KAYHAN aromaterapi alanındaki bilimsel çalışmaları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Bu içerik 19.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 220 kez okundu.