Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi (ECZDEK) tarafından “Eczacılık Eğitiminde Akreditasyon Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi (ECZDEK) tarafından “Eczacılık Eğitiminde Akreditasyon Çalıştayı”   gerçekleştirildi. 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü 10.00-13.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak yapılan çalıştayda Prof. Dr. Seçkin ÖZDEN ve Prof. Dr. Sedef KIR sunumlarını  gerçekleştirdiler.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN ve Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Çağlar DEMİRBAĞ ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan ERGİN ile Staj Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Fatma Kaynak ONURDAĞ, Kalite Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Dicle ÇEVİK'in  katıldığı çalıştaydan sonra Dekanlar Konseyi toplantısı ile tamamlandı.

Bu içerik 27.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 417 kez okundu.