ECZACININ SESİ ÖDÜLLERİ (AHMET KELEŞOĞLU EĞİTİM BAŞARI ÖDÜLLERİ)

Eczacılık Fakülteleri Öğrencilerine (4. ve 5. sınıf) Özel
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Başarı Ödülleri
Başvurular için son hafta

Eczacılık Fakülteleri (4. Ve 5. Sınıf) öğrencileri için başvurular devam ediyor.
7 Şubat günü gerçekleştirilecek olan Eczacının Sesi Ödül Töreni’nde “Ahmet Keleşoğlu Özel Onur Ödülleri" verilecektir.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Başarı Ödülleri:
1.Ödül sahibine; 50.000 TL
2.Ödül sahibine; 30.000 TL
3.Ödül sahibine; 20.000 TL

AHMET KELEŞOĞLU EĞİTİM BAŞARI ÖDÜLÜ BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME ÖLÇÜLERİ
Başvuru adresleri: ceren.erol@serenas.com.tr cc: ozlemsifa@gmail.com

Eczacılık Fakültesi 4. ve 5. sınıf öğrencileri başvuracaktır. Önceki yılların not ortalaması en az 4 üzerinden 2.4 (%60) olacaktır.

Son başvuru tarihi 22 Ocak 2024 Saat 17:00 dir.

Gerekli belgelerin cerenerol@serenas.com.tr adresine taranmış olarak ulaştırılması gerekmektedir. (Seçici Kurul gerekirse ıslak imzalı gerçek belgeleri isteyecektir)

KRİTERLER- AĞIRLIKLAR- AÇIKLAMALAR
ÖN NOT- Tüm başlık sonuçları seçici kurul tarafından 1- 100 puan arasında değerlendirilecek ve ağırlığı ölçüsünde hesaplamaya dahil edilecek. Hesaplama sonucu başvuran tüm adaylar sıralanacak. Eşitlik olması halinde, gerekirse Seçici Kurul kura yöntemine başvuracak.

AKADEMİK BAŞARI (Ağırlık % 15)
Başvuran adayın GANO PUANI, adayın öğrencisi olduğu sınıf ortalamasına bölünerek bir puan hesaplanır. Bu puan hesaplamaya dahil edilir.
Belgesi- Öğrenci işlerinden alınacak sınıf ortalamasını gösterir ıslak imzalı belge (Transkript).

DERS DIŞI AKADEMİK BAŞARI (Ağırlık % 15)
Adayın görev aldığı TÜBİTAK Projesi, projede aldığı görev, ulusal veya uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makale, patent başvurularında bulunulan araştırma projeleri, yazarı olduğu bir kitap var ise raporlanır.
Belgesi- ARBİS Sistemi üzerinden alınacak belge (Yayın atıf adresi)

MESLEKİ FAALİYETLER (Ağırlık % 20)
Eczacılık mesleğinin tanıtımı, farkındalık yaratılması, meslektaşlarla dayanışma faaliyetleri raporlanır.
Belgesi- Rapordaki bilgi, belge ve fotoğrafların doğruluğu ıslak imza ile taahhüt edilecek (Maksimum 2 sayfa).

MESLEK DIŞI SOSYAL FAALİYETLER (Ağırlık % 15)
Bir sanat veya spor alanıyla profesyonel olarak uğraşması, öğrenci dernek veya kulüplerinde görev alması. Bütün faaliyetler raporlanacak.
Belgesi- Raporun doğruluğu ıslak imza ile taahhüt edilecek (Maksimum 2 sayfa).

İNOVASYON VE PROBLEM ÇÖZME YETENEĞİ (Ağırlık % 20)
Eczacılık alanında yenilikçi ürün ve/veya hizmetler geliştiren, girişimci faaliyetlerde bulunan, ilgili projeler, kazanılan başarılar raporlanır.
Belgesi- Adayların göndereceği raporun doğruluğu ıslak imza ile taahhüt edilecek (Maksimum 2 sayfa).

MOTİVASYON MEKTUBU (%15)
Aday, eczacılık mesleği ile ilgili düşüncelerini, gelecek projeksiyonunu ve hedeflerini yazacak.
Belgesi- Adayların göndereceği mektubun doğruluğu ıslak imza ile taahhüt edilecek (Maksimum 2 sayfa).

Başvuru Son Tarihi: 22.01.2024

Ödül Töreni: 7 Şubat 2024 – DasDas / Ataşehir

Başvuru adresleri: ceren.erol@serenas.com.tr cc: ozlemsifa@gmail.com

Sorularınız için: Ecz. Özlem Demir WhatsApp: 0532 2563071

Bu içerik 18.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 141 kez okundu.