Edirne Eczacı Odası Öğrenci Komisyonu Başkanı Umut Utkuhan ANNAÇ Bursa Eczacılar Kooperatifinin Düzenlediği Toplantıya Katıldı.

Fakültemiz öğrencisi ve 39. Bölge Edirne Eczacı Odası Öğrenci Komisyonu Başkanı Umut Utkuhan ANNAÇ,  03.12.2022 tarihinde Bursa Eczacılar Kooperatifinin düzenlediği ve Tekirdağ Ramada Otelde gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Umut Utkuhan ANNAÇ toplantıya Edirne Eczacı Odası Başkanı Ecz. Gürkan KILIÇCIGİL ve Bölge Temsilcisi Ecz. Deniz İRDEM ile birlikte katılım sağladı.
Toplantıda kooperatiflerin önemi, iş tanımları ve Trakya bölgesi piyasası hakkında bilgiler verildi, Trakya bölgesindeki eczacı odası başkanlarıyla birebir görüşülerek fikir alış verişinde bulunuldu.

Bu içerik 26.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 127 kez okundu.