Edirne Trakya Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği (ETUPSA) Türk Amerikan Eczacıları Birliği (TAEB) Başkanı Ecz. Mehmed Bülend Uğur ile Amerika’da Eczacılık Etkinliği Düzenledi.

Fakültemizin uluslararası öğrenci kuruluşları ile faaliyetleri kapsamında Edirne Trakya Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği (ETUPSA) tarafından Türk Amerikan Eczacıları Birliği (TAEB) Başkanı Ecz. Mehmed Bülend Uğur’un konuşmacı olarak yer aldığı Amerika’da Eczacılık Etkinliği düzenlendi.

Etkinlik öncesi konuk konuşmacı Ecz. Mehmed Bülend Uğur ile bir araya gelen Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan ERGİN, Dr. Öğr. Üyesi Serap YILMAZ ÖZGÜVEN, Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Ülkü GÜN ve Fakülte Sekreteri Selma BİNER, Türk Amerikan Eczacıları Birliği (TAEB)  ile ilişkilerin sürdürülmesi ve geliştirilmesi yönünde görüş alış verişinde bulundular.

ETUPSA tarafından 10 Ocak 2024 Çarşamba günü Eczacılık Fakültesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, Türk Amerikan Eczacıları Birliği (TAEB) başkanı Ecz. Mehmed Bülend Uğur “Amerika’da Eczacılık” isimli sunumunda Amerika'daki eczaneler, eczacılık sistemi, eczacılıkta yeni yöntemler, staj ve kariyer fırsatlarından bahsetti. Bilgilendirici ve eczacılık alanında ufuk genişletici olan sunum, katılımcıların yoğun dikkati ve ilgisi ile dinlendi.

Ek Resimler
Bu içerik 12.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 57 kez okundu.