EGE, TRAKYA VE KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİNDE, KLİNİK BİYOKİMYADA NANOTEKNOLOJİ VE UYGULAMALARI KURSU

Klinik Biyokimyada Nanoteknoloji ve Uygulamaları Kursu, Ege Üniversitesi EBİLTEM organizasyonu ile Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi iş birliğinde 08-11 Ağustos 2022 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesinde düzenlenecektir.
Fakültemiz öğretim elemanı, Dr. Öğr. Üyesi Habibe YILMAZ'ın hem düzenleme kurulu üyesi olduğu hem de eğitimci olarak görev yapacağı kursta, katılımcılar eğitim kapsamında teorik derslerin yanı sıra uygulamalı olarak nanopartiküllerin hazırlanması, fizikokimyasal ve morfolojik karakterizasyonları ile hücre kültürü çalışmaları ve sitotoksisite analizlerini deneyimleme fırsatı bulacaklardır. Kurs sonunda eğitimcilerin yer aldığı, bu alanda gerçekleştirilen TÜBİTAK projeleri hakkında bilgi verilerek katılımcıların kendi projelerini hazırlamaları da teşvik edilecek ve eğitim sonunda yapılacak sınav neticesinde katılımcılar E.Ü. EGESEM tarafından düzenlenen sertifikalar takdim edilecektir.
Klinik Biyokimyada Nanoteknoloji ve Uygulamaları Kursuna, biyokimya, kimya, eczacılık, biyoloji, biyomühendislik, kimya mühendisliği gibi alanlarda çalışanlar katılabilirler.
Kurs ile ilgili daha fazla bilgi almak için www.kbnu.ege.edu.tr adresi ziyaret edilebilir.
Resim
Bu içerik 03.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 848 kez okundu.