Erasmus+ Programı Kapsamında Varna Medical University'den Fakültemize Ziyaret

Üniversitemizin Balkan Üniversiteleri ile ilişkilerini güçlendirme çalışmaları çerçevesinde uluslararasılaşma vizyonu ile, Erasmus+ programı kapsamında Varna Medical University öğretim üyelerinden Ch. Asst. Prof. Momchil Lambev, Asst. Prof. Dimana Dimitrova ve Asst. Prof. Plamen Bekyarov fakültemizi ziyaret ettiler. Fakülte Dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Serap Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan Ergin ve fakülte Erasmus+ Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Karagöz ile gerçekleştirilen toplantıda lisans düzeyinde öğrenci değişim faaliyetlerinin artırılması ve lisansüstü düzeyde öğrenci hareketliliğinin genişletilmesi konusunda anlaşmaya varıldı. Görüşmede, konuk öğretim elemanlarına fakültemizde ve üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Misafir öğretim elemanları Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Birimi Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rıfat Gürgendereli ile bir araya gelerek üniversitemiz hakkında merak ettiklerini sordular. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan Ergin’in Farmasötik Teknoloji dersine katılarak öğrencilerimiz ile bir araya gelerek, üniversitelerini tanıtıp öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar. Ziyaretlerinin son gününde ise Fakültemiz Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Ülkü Gün’ün de katılımıyla üniversitemizin tarihi Karaağaç Yerleşkesini gezdiler.

Bu içerik 08.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 172 kez okundu.