ETUPSA'dan Sunum Günleri-3 Poster Yarışması

Eczacılık Öğrencileri Birliği (ETUPSA) tarafından Sunum Günleri-3 kapsamında gerçekleştirilen Poster Yarışması'nın finalistleri 14 Şubat 2020 tarihinde jüri üyelerimiz tarafından yapılan ön eleme sonucuna göre 1. Sınıf öğrencimiz Melih Gölek ve 2. Sınıf öğrencimiz Şenol Karaburuk olarak belirlendi ve finalistlerimiz 25 Şubat 2020 tarihinde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Konferans Salonunda final sunumlarını gerçekleştirdi.
Jüri üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Serap Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Demirbağ, Dr. Öğr. Üyesi Melek Akıncı ve Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Oltulu yapılan sunumları değerlendirdi ve değerlendirme sonucunda fakültemizin 2.sınıf öğrencilerinden Şenol Karaburuk Poster Yarışması'nın 1.si olmaya hak kazandı. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Bu içerik 27.02.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 466 kez okundu.