ETUPSA'DAN DERMOKOZMETİK ZİRVESİ

Fakültemizin öğrenci topluluğu olan ETUPSA, 17-18 Aralık tarihlerinde Türkiye'nin ilk Dermokozmetik Zirvesi'ni üniversitemizin Balkan Kongre Merkezi'nde düzenleyecektir. Bu düzenlenecek zirveye çeşitli şirketlerde ve eczanelerde çalışan konuşmacılarımız katılacaktır. "Kendi kremini kendin yap" workshopu , "Parfüm" workshopu, "Neuronutrikozmetik" workshopu , "Parfüm ve esanslar" workshopu , "Nemlendiriciler" workshopu , "Anti-aging" workshopu yapılacaktır. Bu Dermokozmetik Zirvesi'nde sürdürülebilir kozmetik, naturel bazlı ürün eldesi ve kozmetikte kullanımı, deri fizyolojisi ve cilt tipleri, dijital ortamda kozmetik pazarlaması, tıbbi lavanta yağının faydaları, Edirne Kırmızısı'nın farmasötik kullanımı gibi daha birçok konu ele alınacaktır.
Edirne Kırmızısı’nın tema olarak belirlendiği zirvede, birçok farklı üniversiteden katılım sağlanacaktır.
AYyrıntılı bilgilye ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.
Bu içerik 12.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 387 kez okundu.