ETUPSA'NIN “DOĞAYA İLAÇ OL” PROJESİ KAPSAMINDA FAKÜLTEMİZ VE KEŞAN BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNDE ORTAK ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BP  Şirketi'nin düzenlediği Gelişim Seninle Sosyal Projeler yarışmasında hibe desteği kazanan Fakültemizin öğrenci topluluklarından ETUPSA’nın, "Doğaya İlaç Ol" projesi sürecinde Keşan Belediyesi ile temiz bir çevre ve temiz bir gelecek için işbirliği kapsamında 20 Mayıs 2022 tarihinde ETUPSA’nın “Doğaya İlaç Ol” projesi ekibinden Betül ARSLAN, Betül ATMANLIOĞLU, Bengi Ecehan CABA, Buse BAŞYİĞİT ve Ilgın KÜÇÜK Keşan’daki Fatih Sultan Mehmet İlkokulu ve Anafartalar İlkokulu’nu ziyaret ederek atık ilaçlarla ilgili bilinçlendirme çalışmaları yaptılar. Atık ilaçlar nedir?, Atık ilaçların doğaya zararları nelerdir?, Atık ilaç toplama noktaları nerelerdir? gibi birçok sorunun cevabını öğrencilerle paylaştıkları, verimli bir eğitim gerçekleştirdiler.

Bu süreçte iş birliği yaptıkları Keşan Belediye’sine projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.

Bu içerik 06.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 313 kez okundu.