Fakültemiz Uluslararası Öğrencileri ile Öğrenci Danışmanları Kahvaltı Organizasyonunda Bir Araya Geldiler.

Fakültemiz  uluslararası öğrencileri ile 20 Ekim 2019 Cumartesi günü  Uluslararası  Öğrenci Danışmanları Doç. Dr. Elvan BAKAR, Dr. Öğr. Üyesi Melek AKINCI, Arş. Gör Ayça ÇEVİKELLİ YAKUT ile Meriç Nehri Kenarı Sosyal Tesisler/Karaağaç'ta düzenlenmiş olan kahvaltıda biraraya geldiler.
Öğrencilerimiz ve Danışmanlarınca düzenlenen kahvaltıya Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Çağatay OLTULU da eşlik etti.
Toplantıda yıl içerisinde düzenlenmesi planlanan etkinlikler, öğrencilerimizin karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri ele alınmış ve Uluslararası öğrencilerimiz "Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı" kapsamında pembe kurdeleleri ile meme kanserine dikkat çekmeyi amaçlamışlardır.
Bu içerik 14.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 785 kez okundu.