Fakültemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi.

Fakültemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 22 Kasım 2020 tarihinde saat 14.00'da Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Törene 39. Bölge Edirne Eczacı Odası Başkanı Ecz. Fahri Uygar GÜLER, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Doğan ERGİN ile Dr. Öğr. Üyesi Çağlar DEMİRBAĞ, Fakülte Sekreteri Selma BİNER, Öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. 

Üniversitemiz tanıtım filminin izlenmesi ile başlayan tören, sırasıyla Fakültemiz mezunları adına Dönem Mezunları Birincisi Selin YILDIRIM’ın, 39. Bölge Edirne Eczacı Odası Başkanı Ecz. Fahri Uygar GÜLER’in ve Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN’in konuşması ile devam etti. Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU da mezunlarımıza tebrik mesajlarını iletti.

Fakültemiz Dönem Mezunları Birincisi Selin YILDIRIM ve İkincisi İzel DEDE’ye plaket takdimi gerçekleştirildi. Fakültemiz 2020 Mezunları Dönem Birincisi Selin YILDIRIM'ın yaş kütüğe ismini çakmasından sonra 3. Dönem mezunumuz Ecz. Beşir Sefa MUMAY’a da Avrupa Eczacılık Öğrencileri Birliği tarafından düzenlenen INNOV8 adlı yarışmada elde etmiş olduğu dünya ikinciliği ile Fakültemizi onurlandırması dolayısıyla plaket takdim edildi.

Törenin devamında Fakültemiz öğretim elemanlarının mezunlarımız için hazırladıkları tebrik mesajları ve Üçüncü dönem mezunlarımızın beş yıllık anılarını içeren fotoğraf albümü izlendi.Mezun öğrencilerimizin toplu Eczacılık Yemini etmesiyle mezuniyet töreni son buldu.
2020 Dönem Mezunlarımıza yaşamlarında sağlık, mutluluk ve meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Törenin video kaydını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/R6BFB_Y0WCM

Ek Resimler
Bu içerik 27.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1214 kez okundu.