FAKÜLTEMİZ 2021-2022 AKADEMİK YILI ORYANTASYON PROGRAMI ÇEVRİMİÇİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Fakültemiz 2021-2022 akademik yılı oryantasyon programı kapsamında 1. ve 2.  sınıf öğrencilerimiz ile tanışma toplantısı 25 Ekim 2021 tarihinde düzenlendi. Öğretim elemanlarının katılımı ile çevrimiçi olarak düzenlenen toplantıda fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay ŞEREN, üniversitemiz ve fakültemizi tanıtan bir sunum gerçekleştirerek lisans eğitim, öğretim ve sınav yönetmeliği, akademik danışmanlık sistemi, fakülte bilimsel ve sosyal etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Fakültemiz Oryantasyon Programı Kapsamında, Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz ile tanışma toplantısı, aynı gün saat 17.30’da çevrimiçi 2021-2022 Eğitim- Öğretim yılında yerleşen 1. sınıf yabancı uyruklu öğrencilerimiz ile gerçekleştirildi. Toplantıya Fakültemiz Yabancı Uyruklu Öğrenci Danışmanları Doç. Dr. Elvan BAKAR, Dr. Öğr. Üyesi Habibe YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Anıl YILMAZ ve Arş. Gör. Dr. Ayça ÇEVİKELLİ YAKUT katıldı.

Fakültemiz Oryantasyon Programı kapsamında, 27 Ekim 2021 Çarşamba günü, saat 15.30'da fakülte bünyesindeki öğrenci topluluklarının tanıtım sunumları gerçekleştirildi. Topluluk Akademik Danışmanları, Topluluk Başkanları ve 1. Sınıf öğrencilerinin katıldığı toplantıda ETUPSA ve AKILCI İLAÇ VE ECZACILIK TOPLULUĞU’nun faaliyetlerinden bahsedilerek gelecek hedefleri sunuldu.

Bu içerik 08.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 280 kez okundu.