FAKÜLTEMİZ 2022-2023 AKADEMİK YILI BİTİRME PROJELERİ ''POSTER SUNUM GÜNÜ'' GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz tarafından düzenlenen bitirme projelerinin “Poster Sunum Günü” 26 Mayıs 2023 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Alanında gerçekleştirildi.
Poster Sunum Gününe, Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi ZAFER,  Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN, 39. Bölge Edirne Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Özlem DİNÇER, Ecz. Murat SEZGİNER, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Beşinci sınıf öğrencilerimiz sunum gününde, çalışmaları hakkında gelen soruları cevapladılar.
Son sınıf öğrencilerimizin akademik yıl boyunca kapsamlı olarak gerçekleştirdikleri tez çalışmalarını içeren sunumları iç ve dış paydaşlarımız ile “Poster Sunum Günü” olarak her yıl gerçekleştirilmekte ve Fakültemiz resmi Youtube kanalında kısa video sunumları yer almaktadır.
Bu içerik 30.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 47 kez okundu.