FAKÜLTEMİZ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı 21.02.2023 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonunda öğretim elemanları ve Fakülte Öğrenci Temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirildi.  Eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 6 Şubat 2023 günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle YÖK Eğitim-Öğretim Daire Başkanlığından gelen Bahar yarıyılında uygulanacak olan eğitim ve öğretime ilişkin bilgilendirme yazıları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
Gündemin bir diğer maddesi olan ve 2023-2025 yılları arasında Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanan Fakültemizin akreditasyon çalışmalarının sürdürülebilirliği üzerine görüşler sunuldu.
2022-2023 akademik yılının sağlık ve başarıyla tamamlanması dilekleriyle toplantı sona erdi.
Bu içerik 15.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 360 kez okundu.