FAKÜLTEMİZ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİNE 29 MART 2024 TARİHİNDE ''AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ'' VERİLDİ

Fakültemiz akademik ve idari personeline 29 Mart 2024 tarihinde saat 14.30'da Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonunda AFAD Ekibinin sunumuyla ''Afet Farkındalık Eğitimi'' verildi. Mini bir deprem tatbikatının da gerçekleştirildiği eğitimde akademik ve idari personeller “çök-kapan-tutun” tekniği ile bir süre bekledikten sonra güvenli şekilde tahliye edildi. Fakültenin deprem anında toplanmak üzere belirlenen “Toplanma Alanı” Üniversitemiz Sivil Savunma Amiri Hüseyin TÜRKEL ve AFAD ekibi tarafından daha uygun bir alan ile değiştirildi.

Afetlere hazırlık ve afet bilincini artırmak amacıyla deprem ve yangın tahliye tatbikatlarının tüm öğrencilerimizin ve personellerimizin katılımı ile gerçekleştirilmesi üzerine planlamalar yapıldı.

Bu içerik 01.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 55 kez okundu.