FAKÜLTEMİZ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELLERİİ 19 MART 2024 TARİHİNDE DÜZENLENEN YEMEKTE FAKÜLTEMİZİN TYÇ LOGOSU KULLANIM HAKKINI KAZANMA BAŞARISINI KUTLADI

Yurt içinde ve yurt dışında eğitim, istihdam piyasasında aranan yüksek niteliklerin ve kalitenin varlığının işareti olan Türkiye Yeterlilik Çerçevesi  (TYÇ) Logosu’nu 2023 yılından itibaren kullanma hakkı kazanan Fakültemizin başarısını kutlamak üzere yemek düzenlendi.

Akademik ve idari personellerin katılımı ile Meriç Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte, Dekanımız Prof. Dr. Gülay ŞEREN süreç ile ilgili açıklamalarda bulunarak Avrupa Yeterlilikler Çerçevesi ile uyumlu olan TYÇ Logolu diplomalar, mezunların yurt dışında eğitim, öğrenci değişim programları ve istihdamını kolaylaştıracağını ifade etti ve emeği geçen tüm personellerimize, iç ve dış paydaşlarımıza teşekkür etti.

Bu içerik 20.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 11 kez okundu.